Vivaplants logo

OVER ONS

Vivaplants

Vivaplants is een groothandelskwekerij met 30 jaar ervaring in de agriculturele sector, voor pelargonium, perk- en stekplanten, minicyclamen, violen en nog veel meer. Wij produceren seizoensproducten van superieure kwaliteit voor groothandel en tuincentra. Daarnaast zijn wij  sterk geautomatiseerd om sneller te werk te gaan.


Serres

Al onze serres zijn uitgerust met eb- en vloed vloeren of kweektafels, wat een extra kwaliteit en egaliteit van de planten garandeert. Op die manier kunnen wij van begin tot het einde van het seizoen constant dezelfde kwaliteit aanbieden.


Vivaplants en het milieu

Bij Vivaplants proberen we alles zo ecologisch mogelijk te produceren. Hiermee wordt bedoeld dat we geen chemicaliën gebruiken. Waar nodig wordt er biologische bestrijding ingezet. Wat het bewateren van de planten betreft wordt al het gietwater opgevangen en hergebruikt.


Gecertificeerd

Vivaplants is Vegaplan en IPM gecertificeerd. Dit wilt zeggen dat wij kwaliteit, traceerbaarheid en duurzaamheid kunnen garanderen. Dit houdt ook in dat we de risico's van gewasbeschermingsmiddelen weten en dus ook nadenken over welke middelen we gebruiken als bestrijding. In ons geval gebruiken wij zo veel als mogelijk biologische bestrijdingsmiddelen en zo weinig mogelijk chemische middelen.


Als u hier meer over wilt weten, verwijzen we u graag door naar de algemene infopagina van de overheid. (klik hier)


Wij begrijpen natuurlijk ook dat beeld meer aantrekt dan woorden, dus bekijk zeker onze video hieronder!

CONTACTEER ONS

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Heeft u vragen over onze producten en diensten? Aarzel dan niet contact met ons op te nemen.